Trójmiejski projekt Made for Restaurant

Kolejne biznesowe spotkanie w ramach platformy Made For Restaurant za nami. Tym razem gościliśmy w Gdyni, w hotelu Hilton. Rozległa wiedza ekspertów, przemyślane prezentacje, spokój i przyjazna atmosfera to główne atrybuty gdyńskiej konferencji podkreślane przez wizytujących. Oczywiście firma Wine Direct na czele z prowadzącym panel – Dyrektorem Adamem Drozdowskim – z przyjemnością wsparła także trójmiejski projekt.

Gdyńskie spotkanie w ramach Made For Restaurant to już trzecia edycja. Podobnie jak poprzednie wydania organizatorzy odnotowali frekwencyjny rekord. Konferencja zgromadziła setki osób związanych z biznesem gastronomicznym. Był to kolejny owocny czas, bowiem sommelierzy Wien Direct mieli okazje do bezpośredniego kontaktu z decydentami branży horeca oraz lokalnymi sommelierami. Układ gości ułatwił prowadzenie konstruktywnych rozmów handlowych i merytorycznych. Dzięki tej konferencji udało nam się zaprezentować komplementarną ofertę Wine Direct wielu nowym klientom. Zaś wystąpienie Dyrektora Adama Drozdowskiego na temat win biodynamicznych, ekologicznych, vegan po raz kolejny została uznana za jedną z bardziej interesujących wystąpień całej konferencji.

Witamy

CZY MASZ UKOŃCZONE 18 LAT?